:: FotoPage ::

By: Muneesha Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 6-May-2010 08:03 Email | Share | | Bookmark
HyproBulk SMS: Rakaman Penyerahan Cek Misi De Everest 2011

Misi Everest 01
Misi Everest 02
Misi Everest 03
View all 5 photos...
Anda boleh lihat rakaman dan gambar-gambar sekitar:

Majlis penyerahan cek penajaan "Misi D Everest- Tibet 2011 bersama Perdana Menteri Malaysia" pada 25 / 4 / 2010 (Ahad).

**Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak tidak dapat menghadirkan diri pada majlis tersebut kerana telah menghadiri " Majlis pengiraan undi pilihanraya kawasan Hulu Selangor pada hari tersebut ..
Kalau betullah, nampaknya semakin ramailah orang tahu peluang hebat ini dan pasti semakin ramai yang bertalu-talu masuk ke bisnes ini.

Biasalah, bila ada sesuatu peluang bisnes keluar kat tv, maka hari tu jualan melambak-lambak masuk ke syarikat.

Jadi,

Inilah peluang anda yang telah berdaftar, selepas ini anda tidak perlu lagi segan untuk bercerita mengenai peluang bisnes hebat ini.

Anda tidak mahu buka mulut, orang lain yang akan rembat peluang ni.

Kejayaan demi kejayaan mereka yang telah sayabimbing mampu menghasilkan pendapatan hebat!

Ya Hebat!

Tidak disangkal lagi,

Saya dah banyak beri bukti kepada anda.

Jangan kemam bibir lagi bila tengok orang lain rebut peluang berharga ini.


1. Bagi yang telah mendaftar, terus jalankan bisnes ini. Yakinlah anda juga mampu mencipta kejayaan setidak-tidaknya pendapatan 4 angka pertama anda!

2. Bagi yang baru mendaftar PERCUMA, terus aktifkan diri anda segera. Jangan berlengah lagi! Rugi kalau bertangguh-tangguh peluang keemasan ini.


CARA MENYERTAI HYPROBULKSMS

Daftar disini => http://www.hyprobulksms.net/join.php?id=syah88

Penting :
sila isikan langkah 1 (klik logo / borang website company)

dan jangan lupa tulis syah88 di ruangan refferal username

dan sila isikan juga langkah 2 utk mendapatkan web replika (web group)


LANGKAH 3

Setelah itu sila lakukan pembayaran mengikut pakej pilihan kepada Nazri Hashim management Consultant serta tambahan RM30 untuk mendapatkan web replika utk tujuan promosi


LANGKAH 4
Lakukan pengesahan sms pembayaran kepada nazri hashim mengikut format yg tertera di web

SILA HUBUNGI SAYA JIKA MASIH KURANG FAHAM..SAYA SEDIA MEMBANTU (email & phone no. tertera di web di atas)

ps: "You and yourself are the best teacher but you and yourself are the worse enemy". Kita sendiri yang membentuk diri kita pada masa hadapan dan bukannya orang lain.




Thursday, 6-May-2010 07:52 Email | Share | | Bookmark
Jom dapakan hanger

Perfect Hanger
 
 
View all 7 photos...
Hanger Tudung merupakan produk terbaru di Muneesha Collections

Sesuai untuk anda yang mempunyai pelbagai koleksi tudung. Maklum jelah, ade banyak pertanyaan dr customer, diorg dah pening dah nak susun tudung2 berawning yang bermacam jenis & warna tu... mencari satu alternatif @ cara mudah nak gantung tudung, biar kemas, menarik dan yang paling penting --> MEMUDAHKAN KERJA MENCARI TUDUNG! hehehe...

Jadi dgn itu, saya memperkenalkan "HANGER TUDUNG" khas utk menyangkut tudung2-tudung anda, tak kiralah tudung berawning ke, tudung bawal ke, selendang ke, malah nak wat sangkut tie pun boleyyyy!! no poblem punye...

HANGER TUDUNG ni mempunyai 28 lubang kesemuanya, material drpd besi dan dibalut dgn tali yang berwarna-warni...ade pelbagai pilihan warna...pilih je yg mana anda suka & berkenan di hati...

Stok terhad tau!! so first come, first serve ye....

Jom dapatkan sekarang! Layari http://muneesha.lot.my


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net